Majestic Media

marketinška agencija sa vlastitom video produkcijom

MARKETINŠKA AGENCIJA SA VLASTITOM VIDEO PRODUKCIJOM

Agencija osnovana u zemlji sa bogatim kulturnim naslijeđem i prirodnim ljepotama, na raskršću brojnih kultura i religija. U gradu u kojem se grle osmanska, austro-ugarska i moderna arhitektura.

U olimpijskom gradu sa najboljim film festivalom Jugoistočne Evrope.

U Sarajevu.

Majestic Media će okupiti internacionalnu ekipu mladih, strastvenih ljudi koji vole svoj posao i zabavljaju se radeći ga. Tim neovisnih mislilaca koji pomijeraju granice i iskaču iz zone udobnosti.

Moćnu mješavinu dizajnera, marketing stručnjaka, redateljica, producentica, video editora, fotografa i copywritera.

LOKACIJE

Od 2024. godine Majestic Media razvijat će infrastrukturu za opremanje vlastitih HUB prostora na dvije lokacije – u Sarajevu i Skoplju.

U međuvremenu započeta je procedura formiranja remote timova u DACH regionu i Sjedinjenim Američkim Državama.

Fueled by passion. Inspired by innovation. Led by communication.

Passion. Innovation. Communication.

ENISA ADROVIĆ

Osnivačica i direktorica

Osnivačica Majestic Media agencije je djevojka sa decenijom multidisciplinarnog  iskustva u kreativnoj industriji, sticanog na tržištu Švicarske i BiH. Ujedno je osnivačica nevladinog Udruženja za osnaživanje mladih “UPLIFT” i u procesu osnivanja kompanije za razvoj softvera u Sjedinjenim Američkim Državama.

Think big. move fast. have fun.

BE MAJESTIC.

Postani dio Majestic Media agencije prijavom na neku od otvorenih pozicija.

MISIJA

Misija Majestic Media agencije je pružiti izvanrednu marketinšku podršku klijentima, prema najvišim standardima industrije na globalnom nivou. Uvijek ćemo nastojati biti inovativni, kreativni i tehnološki napredni u svemu što radimo. Pored jačanja brendova klijenata, istovremeno želimo doprinijeti i promjenama u industriji i društvu, kroz kreativne, društveno odgovorne kampanje i film produkciju.

MISIJA

MISIJA

Misija Majestic Media agencije je pružiti izvanrednu marketinšku podršku klijentima, prema najvišim standardima industrije na globalnom nivou. Uvijek ćemo nastojati biti inovativni, kreativni i tehnološki napredni u svemu što radimo. Pored jačanja  brendova klijenata, istovremeno želimo doprinijeti i promjenama u industriji i društvu, kroz kreativne, društveno odgovorne kampanje i film produkciju.

VIZIJA

Vizija Majestic Media agencije je vremenom postati globalno priznata agencija koja postavlja nove standarde u marketinškoj industriji. Uz remote timove po svijetu želimo biti među vodećim inovatorima, pioniri u korištenju najnovijih tehnologija, kreatori viralnih trendova i donosioci originalnih ideja koje će oblikovati sadašnjost i budućnost naše branše.

VIZIJA

VIZIJA

Vizija Majestic Media agencije je vremenom postati globalno priznata agencija koja postavlja nove standarde u marketinškoj industriji. Uz remote timove po svijetu želimo biti među vodećim inovatorima, pioniri u korištenju najnovijih tehnologija, kreatori viralnih trendova i donosioci originalnih ideja koje će oblikovati sadašnjost i budućnost naše branše.

PASSION. INNOVATION. COMMUNICATION.
PASSION. INNOVATION. COMMUNICATION.

STRAST KAO POKRETAČ

Majestic Media agenciju pokreće intenzivna strast prema kreativnoj industriji i razvoju inovativnih rješenja koja će imati trajan utjecaj na rast vrijednosti klijenata. Svakom projektu se pristupa otvorenog uma sa entuzijazmom i kreativnošću, što rezultira izvanrednim rezultatima.

INOVACIJA KAO INSPIRACIJA

Ono što je bilo nemoguće prije 20 godina, danas je uobičajeno. Ono što je bilo nezamislivo, danas nam je na dohvat ruke.

Rad sa najkvalitetnijim alatima iz oblasti dizajna i digitalnog marketinga su prioritet u Majestic Media agenciji, kao i kontinuirano ulaganje u najmoderniju IT opremu, kamere, fotoaparate i dronove dostupne na globalnom tržištu. Na ovaj način povećavamo efikasnost u pružanju svih usluga i našim cijenjenim klijentima garantujemo svjetski kvalitet.

KOMUNIKACIJA KAO VODILJA

Učinkovita interna i eksterna poslovna komunikacija, ključna je za uspjeh Majestic Media agencije.

Standardizacijom internih operacija osiguravamo klijentima jasan uvid u proces pružanja svake usluge, u tehničke specifikacije, očekivane rezultate i način realizacije svih ugovornih obaveza.

Promociju za klijente obavljamo korištenjem najmodernijih tehnika storytellinga, objedinjujući naraciju i vizualne elemente na način koji odjekuje kod publike, privlači i zadržava pažnju, te potiče na pozitivnu akciju.

BE MAJESTIC.

Postani dio Majestic Media agencije prijavom na neku od trenutno otvorenih pozicija ili pošalji CV na jobs@majesticmedia.ba da te dodamo u našu bazu.

bs_BABosanski